Horeca beveiliging

Horeca beveiliging

Beveiliging in veel horecagelegenheden is van groot belang. Beveiligers hebben niet alleen invloed op de veiligheid maar zijn tegelijkertijd gastheren en sfeerbeheerders.

Onze ervaren portiers handelen adequaat bij ongewenste situaties en hanteren strenge veiligheidsregels. Bij een hotel, restaurant, café of een club zorgen onze jongens dat er geen negatieve invloeden zoals drugs, geweld of wapenbezit zijn. De professionals van Nationale Bewakingsdienst zijn gastvrij, representatief en getraind om elke situatie aan te voelen en hierop in te spelen. Wanneer u voor Nationale Beveiliging Dienst kiest dan zullen wij een security scan maken waarbij we analyseren wat de risico’s zijn van de stad en directe omgeving, wat het profiel van de gewenste bezoeker is en wat de huisregels zijn. Uiteraard houden we ook rekening met specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Wilt u weten wat wij voor uw horeca onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jarenlange ervaring

Landelijke 24/7 service

Veiligheid voorop

Accuraat

Wat zeggen onze Opdrachtgevers

Hans Smit

Hans SmitDirecteur & Eigenaar - Amsterdamse Events

Julia de Boer

Julia de BoerManager - Primark Zaandam

Nationale Bewakingsdienst is een allround beveiligingsbedrijf welke totaal oplossing biedt voor bedrijven en particulieren.