Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging houdt in dat een bepaald individu persoonlijk beveiligd wordt tegen ongewenste situaties. Vaak zijn dit personen of families die een hoogwaardigheids functie bekleden.

De beveiligers van Nationale Bewaking Dienst begrijpen dat mankracht maar een onderdeel is van de complete veiligheidsaanpak. Wij maken een volledige risicoanalyse plan waarbij wij uw persoonlijke wensen respecteren. Dit doen we om uw veiligheid te garanderen. Voor elke opdracht maken we een plan op maat. Een voorbeeld van de maatregelen die wij nemen is het controleren van de woon- werk omgeving, het controleren van routes en overnachtingsadressen. Hierbij kunnen we veel risico’s uitsluiten. Uiteraard zijn er wel eens situaties die wij niet kunnen voorzien. Onze beveiligers zijn hiervoor getraind aangezien ze een grote mate van flexibiliteit en improvisatie vermogen nodig hebben om snel en adequaat te handelen in crisis situaties. Of als de planning van de betreffende individu ineens veranderd.

Jarenlange ervaring

Landelijke 24/7 service

Veiligheid voorop

Accuraat

Wat zeggen onze Opdrachtgevers

Hans Smit

Hans SmitDirecteur & Eigenaar - Amsterdamse Events

Julia de Boer

Julia de BoerManager - Primark Zaandam

Nationale Bewakingsdienst is een allround beveiligingsbedrijf welke totaal oplossing biedt voor bedrijven en particulieren.