Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Beveiliging in de zorgbranche vergt extra competenties van de beveiliger. Aangezien zorginstellingen continu open zijn waar veel mensen bijeen komen is het belangrijk om de veiligheid van zowel bezoekers als de patiënten te kunnen garanderen.

Door de brede ervaring in het beveiligen van zorginstellingen over het hele land, kunnen we met trots zeggen dat het een specialisme is geworden en snappen wij als geen ander wat voor aanpak nodig is om eventuele escalaties te voorzien en tegelijkertijd voor een prettige sfeer te zorgen. Onze beveiligers worden speciaal opgeleid om in de zorg te kunnen werken. Hierbij worden extra trainingen opgelegd zoals, een doelgroep training til- en transfer training met daarnaast nog aanvullende benaderingstechnieken. Deze trainingen worden gegeven doordat er veel verschillende mensen in verschillende situaties bevinden. De kans dat er emoties opspelen door bijvoorbeeld onmacht of onbegrip is daardoor veel groter. Met onze zorgbeveiligers bent u verzekerd van de veiligheid binnen uw zorginstelling en kunt u 24/7 op Nationale Bewaking Dienst rekenen.

Jarenlange ervaring

Landelijke 24/7 service

Veiligheid voorop

Accuraat

Wat zeggen onze Opdrachtgevers

Hans Smit

Hans SmitDirecteur & Eigenaar - Amsterdamse Events

Julia de Boer

Julia de BoerManager - Primark Zaandam

Nationale Bewakingsdienst is een allround beveiligingsbedrijf welke totaal oplossing biedt voor bedrijven en particulieren.